So-quajtur im Armiku Film Screening

1 shkurt 2012 - nuk ka komente . Postuar nga në.

Kur: Prapa te Calendar » 20 shkurt, 2012 @ 19:30-20:30
Ku: Douglass Campus Center, Lounge Douglass
100 George St
Rutgers University - Cook / Douglass Campus, New Brunswick, NJ 08901
SHBA
Kosto: FREE!

"So-quajtur armiku im"

Shqyrtimi i ndjekur nga diskutimet me Drejtori, Lisa Gossels

KUR: shkurt 20, 07:30

KU: Lounge Douglass, Student Douglass Center

(Akuza për dijshëm, i fuqishëm jashtë rast)

Përmbledhje e shkurtër

Disa prej tyre kanë humbur shokët dhe anëtarët e familjes. Të gjitha mbajnë plagët psikologjike dhe emocionale të jetojnë në një zonë lufte.

Në korrik të vitit 2002, 22 palestinezë, izraelitë dhe palestinezë vajzat adoleshente izraelite udhëtoi për në Shtetet e Bashkuara për të marrë pjesë në një program të grave udhëheqjes quajtur Ndërtimi i urave për Paqe . "Armiku ashtuquajturat ime" është historia e gjashtë të vajzave dhe si përvojën e tyre transformuese në program, për të ditur "armiqtë" e tyre si qenie njerëzore, takohet me realitetet e jetës së tyre në shtëpi në Lindjen e Mesme gjatë ardhshme shtatë vjet.

Përkthyes

Facebook

Na Kontaktoni