Aleanca Latino Udhëheqja e New Jersey Konventës

7 gusht 2012 - Nuk ka komente . Postuar nga në.

Kur: Kthehu tek Calendar 15 shtator 2012 @ 9:30-3:30
Ku: Rutgers University Punës Qendra për Arsim
Qendra punës Way
New Brunswick, NJ 08901
SHBA
Kliko për të parë hartën
Kontaktoni: Aleanca Latino Udhëheqja e New Jersey
(732) 249-0400
info@llanj.org
Temat:
Mbrojtje
ArsimorNew Brunswick, NJ (12 gusht). Aleanca Latino-Lidershipi i New Jersey ("LLANJ"), më e madhe mbarë shtetin Nju Xhersi e organizatës jo partiake Latino avokim, do të mbajë konventën e saj në e shtunë, shtator 15, 2012 nga 09:00- 16:00, në Rutgers Qendra për Arsim e Punës, 50 Qendra e Punës Way New Brunswick New Jersey 08901-8553.

Programi i ditës përfshin një seancë Mëngjesi plenare, ku LLANJ presidenti, Martin Perez, Esq, do të japë shtetin e latinëve në Nju adresën Jersey, duke nënvizuar përparimin e bërë dhe sfidat përpara;. Pesë punëtori adresuar, në seancat interaktive, çështjet më të ngutshme për Latinos në shtet: Arsimi, Zhvillimi Ekonomik, Emigracionit, Përfaqësimi politik, Kultura si një mjet fuqizimi, dhe Shëndeti, një Sesioni Dreka Plenare ku Karrige seminarit do të përshkruajë planin LLANJ e Veprimit për tre vitet e ardhshme, dhe përfundon me një pritje të mbylljes në El Bar Patio & Grill, 350 Jersey Ave., New Brunswick, NJ 08902.

"Konventa është rasti kur delegatët tanë dhe anëtarët roll up sleeves e tyre dhe të punojnë në agjendën avokimit për New Jersey latinëve. Ata vijnë nga fusha të ndryshme profesionale dhe organizatave nga të gjithë shtetin, që aktivisht të angazhohen në vlerësimin e progresit dhe sfidat përballet me ne, në përpjekjen tonë për përfshirje dhe pjesëmarrje. "Vuri në dukje Presidenti Perez," Ne inkurajojmë udhëheqësit Latino të bashkohen me ne më 15 shtator " .

KLIKO këtu për t'u regjistruar ose vizitoni www.llanj.org .

Rreth LLANJ

Aleanca Latino Udhëheqja e New Jersey është e vetmja organizatë jopartiake gjithë vendin të përbërë nga organizatat lokale, rajonale dhe shtetërore, drejtuesit latin dhe profesionistëve avokojnë për zhvillimin social ekonomik dhe politik të komuniteteve të ndryshme latin. Për më shumë informacion vizitoni: www.llanj.org.

Ngjarje të ardhshme

  1. Shtator
    15
    Sat

    1. Shoqëria 7 Konferenca Vjetore Latino Parenting @ Fëmijëve Faqja e New Jersey
    2. 09:30 Aleanca Latino Udhëheqja e New Jersey Konventës @ Rutgers University Center Punës Arsimit

Shiko Kalendari

Na Kontaktoni