Aktorët Emigracioni Konferenca 2012

12 Pri 2012 - nuk ka komente . Postuar nga në.

Kur: Prapa te Calendar » 23 prill, 2012 @ 8:30 am - 1:30 pm
Ku: Wilson Hall
400 Cedar Ave
Monmouth University, Dega West Long, NJ 07764
SHBA
Kliko për të parë hartën
Kosto: Falas
Kontaktoni: Casey Oakes
(856) 338-8922
Casey_Oakes@lautenberg.senate.govKonferenca e këtij viti do të mbahet në Universitetin Monmouth, më 23 prill 2012 nga ora 8:30 am deri në 1:30 pm.

Kjo konferencë do të japë informacion në lidhje me procedurat aktuale, programet, dhe shërbime që lidhen me emigracionin. Pjesëmarrësit do të përfshijë folës nga Departamenti i Sigurisë Kombëtare. Pjesëmarrësit do të jenë në gjendje për të marrë pjesë në tre break-out seancat në grup
me fjalë dhe periudha përgjigje.

Prezantimet do të sigurohet nga:
• SHBA Qytetaria dhe Imigracioni i Shërbimit
• SHBA Emigracionit dhe Doganave Zbatimin
• SHBA Doganat dhe Mbrojtja Kufitare

Ju lutemi tuaj deri 18 prill 2012 në Casey Oakes, përmes emailit në Casey_Oakes@lautenberg.senate.gov~~pobj ose me telefon në (856) 338-8922.

Për më shumë detaje, shkarkoni PDF ngjarje këtu .

Ngjarjet e ardhshme

  1. Prill
    30
    Mon

    1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni