EKSPOZITE: Imazhet e Humbje dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni

1 shkurt 2012 - nuk ka komente . Postuar nga në.

Kur: Prapa te Calendar » 7 shkurt, 2012 @ 4:30 - 30 mars 2012 @ 17:30
Ku: CLAC
122 College Ave
Rutgers University - College Campus Ave, New Brunswick, NJ 08901
SHBA
Kosto: Veprat e artit do të jetë në dispozicion për blerje nga ana e artistit.
Kontaktoni: Carlos Fernandez
848-932-1284

Më 6 shkurt Display përmes 30 mars.

Thirrje ritmike nga bateri Porto Riko së. Një urgjencë për të rimarrë kohën e humbur. Gëzimi i dhënë artit.

Lindur në Ponce, Porto Riko, Magda Luccioni është një vetë-mësohet artist i bazuar në Evropën Plainfield, NJ cilit kohëve të fundit puna përqëndrohet në traditat e muzikë dhe valle e bomba dhe plena dhe shpirtërore të Orishas, ​​të hyjnive të shenjta të sjella nga popujt Yoruban në Porto Rico.

Veprat e artit do të jetë në dispozicion për blerje nga ana e artistit.

Pritja me Artistit më 7 shkurt në 4:30 pm.

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Shkurt
  29
  Martohem me

  1. 02:00 Vlerësoni Brand juaj: Si të Vlerësoni Brand jofitimprurës juaj për të krijuar një strategji efektive Marketing
Shiko Kalendari »

Përkthyes

Facebook

Na Kontaktoni