Komuniteti shtyrë Veprimi Workshop

22 gusht 2012 - nuk ka komente . Postuar nga në.

Kur: Kthehu tek Calendar 13 tetor 2012 @ 13:30-5:30
Ku: Nassau St prezbiterian Kisha
61 Nassau St
Princeton, NJ 08540
SHBA
Kliko për të parë hartën
Kontaktoni: Amerikës Latine Ligjore Mbrojtjes dhe Arsimit Fondi (LALDEF)
(877) 452-5333
maria.juega @ LALDEF.org

HELP FALAS ME KËRKESË TË VEPRIMIT TUAJ shtyra / AYUDA Gratis CON SU SOLICITUD PARA ACCION DIFERIDA

Complete ngadalësuar kërkesën tuaj të Veprimit me ndihmën e vullnetarëve të trajnuar. Çdo
Aplikuesi do të jenë në gjendje të ulen në privat me një avokat emigracioni i cili do të
shqyrtojë kërkesën dhe përgjigjen për çdo pyetje. Vetëm ata që kanë të gjitha dokumentet e tyre
dhe një aplikim i plotësuar do të jetë në gjendje për të parë një avokat.

Complete su solicitud para Acción Diferida la ayuda con de voluntarios especialmente entrenados. Después podrá sentarse, en privado, con un abogado de inmigración que la revisara solicitud y contestara qën preguntas. Solo los que TengAn Shihni Tërë qën documentos y hayan completado su solicitud podrán ver a abogado un. Se en atenderá Orden de llegada.

Data / Koha / lokacioni

E shtunë, tetor 13, 2012
1,30-5,30 PM
NASSAU prezbiterian KISHA
61 Nassau St PRINCETON
Sabado, 13 de octubre, 2012
1,30-5,30 PM
Iglesia PRESBITERIANA DE LA NASSAU STREET
61 Nassau St Princeton

Më shumë Information/h3>
Princeton shtyrë Veprimit - english.pdf
Princeton shtyrë Veprimit - Spanish.pdf

Ngjarje të ardhshme

 1. Shtator
  27
  Thu

  1. Veprimi 07:00 shtyrë për të sapoardhurit Fëmijëria Sesionin Informacion me Joanne Gottesman Hall @ Trayes - Douglass Campus Center
 2. Tetor
  13
  Sat

  1. 13:30 Komuniteti i shtyrë Veprim Seminar @ Nassau St prezbiterian Kisha

Shiko Kalendari

Na Kontaktoni