Konferenca për paraburgosurve emigrante

Mar 8, 2012 - nuk ka komente . Postuar nga në.

Kur: Prapa te Calendar » March 23, 2012 @ 8:00 am - 5:30 pm
Ku: Rutgers Newark Qendra për Ligjin dhe Drejtësinë
123 Washington St
Rutgers, Universiteti Shtetëror i Nju Xhersit (Newark Campus), Newark, NJ 07102
SHBA
Kosto: FREE

Ekspertët e njohur në shkallë kombëtare të emigracionit, gjyqtarë, profesionistë, akademikët, dhe të ndaluarit ish do të flasë në konferencën e të gjithë-ditore, "Të paraburgosurit e emigrantëve: Alone, papërfaqësuar dhe Burgosur", që do të mbahet në Rutgers Shkollën e Ligjit të Newark të premten, 23 mars, 2012. SHBA senatori Robert Menendez do të mbajë fjalimin kryesor.

Konferencë është një përpjekje e përbashkët nga Rutgers të Newark, Seton Hall, Cardozo, dhe New York ligjit shkolla universitare. Seancat Paneli përfshijnë:

  • Burgosja Emigracionit (një vështrim në realitetin e emigracionit paraburgimit)
  • Ndalimi i detyrueshëm: Ndikimi Alternativat dhe rrugëve për reformimin
  • Aksesi në drejtësi për të paraburgosurve në procedurat Emigracionit
  • Një thirrje për veprim: Promovimi Pro Bono Përfaqësimi në Proceedings Emigracionit.

Featuring Folësi kryesor: US senatori Robert Menendez

Konferencë është i lirë dhe i hapur për publikun, por para-regjistrim është e nevojshme. Për informata plotësuese, duke përfshirë informacionin e regjistrimit, mund të gjenden në http://www.law.newark.rutgers.edu/immigrant-detainees . Një provë konferencë dhe Programi i konferencës janë bashkangjitur (Programi i konferencës gjithashtu mund të shkarkohet nga faqja e internetit).

Konferenca është bashkë-sponsorizuar nga Lovenshtein Sandler PC, PC Gibbons, Rutgers Komiteti për Advance Qëllimet tona të përbashkëta, Rutgers-Newark Qendra për Migracionin dhe Qyteti Global, Cardozo Emigracioni Drejtësisë Klinika, të drejtat e emigrantëve Rutgers kolektive, Rutgers të Drejtat e Njeriut Forum, Seton Hall Qendra Ligji për Sociale Drejtësisë, NYU Shkolla e Ligjit Klinikës Emigrantëve të Drejtat e, amerikan Miqtë Komisionit të Shërbimit dhe të Drejtat e Njeriut parë.

Na Kontaktoni