7 Konferenca Vjetore Latino Parenting

29 qershor 2012 - nuk ka komente . Postuar nga në.

Kur: Prapa te Calendar shtator 15, 2012 (të gjitha ditore)
Ku: Shoqëria e fëmijëve Shtëpia e New Jersey
635 S Ave Clinton
Trenton, NJ 08611
SHBA
Kliko për të parë hartën
Kosto: FREE
Kontaktoni: Maritza I. Raimundi-Petroski
609-695-6274
mraimundi@chsofnj.org~~V
Kategori:
ArsimorTë shtunën, 15 shtator Shoqata e Fëmijëve Faqja e New Jersey-it do të pret 7 saj vjetor Latino Parenting E Conferenc në nder të Muajit të Trashëgimisë hispanike. Ngjarja e këtij viti është quajtur "Atësia në Komunitetit latin. Thyerja e stereotipeve" Si në vitet e mëparshme, kjo do të jetë një konferencë arsimore ofrohet plotësisht në spanjisht.
Ju lutem mos ngurroni të ndajnë këtë informacion me klientët tuaj, anëtarët e familjes, miqtë dhe kolegët të cilët mund të jenë të interesuar në regjistrimin për këtë konferencë FALAS. Hapësirat janë të kufizuara. Nëse jeni të interesuar në të paturit e një tabelë apo duke marrë pjesë në ngjarje si një organizatë e komunitetit, ju lutem mos ngurroni për të komunikuar drejtpërdrejt me mua në 609-695-6274, ext. 160 ose me Z. Luis Del Orbe në ext. 187. Së bashku ne mund të vazhdojmë për të shpëtuar jetën e fëmijëve dhe për të ndërtuar familje të shëndetshme.

Të fala,
Maritza I. Raimundi-Petroski,
, MPADirector nënës / Child Health, Familja dhe Shërbimet e Komunitetit Mbulim Ruajtja jetën e fëmijëve dhe Ndërtimi i shëndetshëm Familjet Që nga viti 1894
Afrika Clinton Avenue | Trenton, NJ 08611 | O: 609.695.6274 x160 | F: 609.394.5769 | M: 609.477.9955 mraimundi@chsofnj.org | www.chsofnj.org/

Ngjarjet e ardhshme

 1. Korrik
  13
  Fri

  1. 10:00 am Family SPAN Fun Day 2012 @ House Park të New Jersey
 2. Shtator
  15
  Sat

  1. Shoqëria 7 vjetor Konferenca Latino Parenting @ Fëmijëve Faqja e New Jersey

Shiko Calendar

Na Kontaktoni