Shërbimet shëndetësore aziatike

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shëndetësisë .

AESHB synon të shërbyer dhe për të avokuar për të Azisë dhe Paqësorit Island (API) të komunitetit, duke siguruar qasje në shërbimet shëndetësore, pavarësisht nga të ardhurat, statusi sigurimit, statusi emigracionit, gjuha, apo kultura. Si një pjesë e rëndësishme e këtij misioni, AESHB ofron shërbime në gjuhën angleze dhe tetë gjuhë aziatike: kineze (Mandarin dhe Cantonese), vietnamisht, koreane, Tagalog, Lao, Mien, dhe Khmer.

Faqja Personale:

http://www.asianhealthservices.org/handler.php?p=home

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni