Asociacioni i Ekzekutiv të Kujdesit Shëndetësor hispanike

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shëndetësisë .

AHHE është një organizatë kombëtare vullnetare duke kërkuar për të nxitur programet dhe politikat për të rritur praninë e hispanikëve në profesione të administratës shëndetësore. AHHE është organizata e parë kushtuar ekskluzivisht për drejtuesit hispanike kujdesit shëndetësor dhe për edukimin e industrinë e kujdesit shëndetësor në lidhje me tregun e kujdesit shëndetësor hispanike.

Faqja Personale:

http://www.ahhe.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Përkthyes

Facebook

Na Kontaktoni