Projekti Drejtat Civile Amerikane lirive Emigrantëve të Bashkimit

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

Projekti për të Drejtat e Emigrantëve të ACLU është i përkushtuar për zgjerimin dhe zbatimin e lirive civile dhe të drejtat civile të shtetasve të huaj dhe për luftën kundër diskriminimit publik dhe privat kundër emigrantëve.

Faqja Personale:

http://www.aclu.org/immigrants-rights/about-aclus-immigrants-rights-project

Ngjarjet e ardhshme

  1. Prill
    30
    Mon

    1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni