Arkivi për nëntor, 2012

Andrea Huerta | AmeriCorps Anëtar

20 nëntor 2012 - nuk ka komente. Postuar nga Uncategorized .


Americorps anëtar, Eagleton Instituti i Politikës. Huerta, nga North Brunswick New Jersey, është një zyrtar i lartë në Kolegjin Newark Rutgers së Arteve dhe Shkencave të ndjekur një diplomë në shkencat politike. Interesat e saj në politikat e imigracionit çoi atë për të punuar me Programin për Imigracionin dhe Demokraci në Eagleton ku ajo tani shërben si një anëtar Americorps bërë shërbimin e saj gjatë këtij viti akademik. Huerta bashkëpunon me Imigracionit dhe programin Demokracia në organizimin disqet shtetësisë ofrimin e ndihmës juridike falas për banorët e përhershëm në paraqitjen e aplikimit nga format e tyre të shtetësisë.

Ajo erdhi në Universitetin si një dijetar J. Edward Bloustein nderuar dhe anëtar i Shoqërisë Kombëtare të Dijetarëve kolegjial ​​dhe Sigma Pi Alpha. Ajo shërbeu si president i Model Kombeve të Bashkuara në kampus Newark dhe ishte në mesin e pak nxënës për të krijuar organizatën. Huerta internuar me këshilltar Junior Donald Payne në Newark bashkia dhe vazhdon të bashkëpunojë me fushatën dhe zyra. Ajo gjithashtu internuar në Komitetin Shtetëror të New Jersey Demokratike gjatë verës së vitit të saj të vogël në Rutgers.

Gjatë vitit akademik 2013 ajo është një anëtar i Programit Komunitar Learning me Darien Elizabeth matto dhe Andrew Murphy në Eagleton. Huerta gëzon konkurrencën e sportit dhe ka marrë pjesë në ekipin e bashkë-ed futbolli i brendshëm në Campus Busch. Në të ardhmen, ajo do të donte të ndjekin shkollën pasuniversitare për politikat publike dhe të ndjekë një diplomë në ligjin e imigracionit.

Randi Chmielewski | Koordinator për Programet Publike dhe projekte të veçanta

20 nëntor 2012 - nuk ka komente. Postuar nga Uncategorized .


Chmielewski është koordinator për programet publike dhe projekteve të veçanta në Institutin Eagleton e politikës. Ajo është një alumna i Programit universitare Eagleton Associate dhe më parë ka punuar si asistent special i kryetarit në Edison Township. Chmielewski mban një BA në Shkenca Politike nga Universiteti Rutgers dhe një MPA në Menaxhimin e Financave Publike dhe jofitimprurëse dhe Politikës nga Shkolla NYU Wagner.

Ngjarje të ardhshme

Nuk ka evenimente te ardhshme.

Shiko Kalendari

Na Kontaktoni