Arkivi për maj, 2012

THANK YOU, vullnetarët! (NB)

Maj 4, 2012 - nuk ka komente. Postuar nga Shtetësi Rutgers .

Thank You Poster

Faleminderit për Shtetësinë vullnetarë Rutgers!

Më e diel, dhjetor 9, ju bërë të mundur për Shtetësi Rutgers për të ofruar ndihmë për rreth aplikimit natyralizimit 60 banorë të ligjshëm të përhershëm. "Amerikanët me zgjedhje", i cili mori pjesë përfaqësuar 25 vende të ndryshme, duke përfshirë Argjentinë, Australi, Kanada, Kili, Kina, Kosta Rika, Kuba, Republika Dominikane, Ekuador, Egjipti, El Salvador, Guatemala, Haiti, India, Italia, Xhamajka, Meksika, Liberi , Paraguai, Peru, Filipinet, Sierra Leone, Korea e Jugut, Spanja, Venezuela dhe.

Si vullnetarë të përkushtuar, ju përshëndeti pjesëmarrësit në Rutgers dhe i ndihmoi ata të lundruar në rrugën e shtetësi amerikane. Për shumë, kjo ishte vizita e parë në Rutgers dhe një ditë shumë prej tyre kurrë nuk do të harroj. Ju faleminderit!
A pak kërkesa:

  • Tregojnë miqtë tuaj dhe të familjes në lidhje me projektin. Ne jemi gjithmonë në vëzhgim për partnerë të rinj, vullnetarë dhe financuesit. Këto mund të jenë individët, kompanitë ose organizatat. Dërgoni idetë tuaja për CR@eagleton.rutgers.edu .
  • Ju lutem merrni pak minuta për të na tregoni për Shtetësi përvojën tuaj Rutgers. Feedback juaj do të na ndihmojë të dini se çfarë është duke punuar mirë dhe çfarë mund të përmirësohet.
  • Të vijnë përsëri! Ne shohim përpara për të punuar me ju përsëri. Shtetësia Rutgers do të mbajë disqet ndihmë të dielën, 10 mars në New Brunswick, e shtunë, mars 30 në Camden, dhe të shtunën, 6 prill në Newark.
  • Gjeni fotot freskët dhe të lënë komente në lidhje ditës në Facebook faqen cr-së.

Edhe një herë, ju falënderoj për të dhënë bujarisht nga koha juaj, talentin dhe pasionin tuaj tuaj!

Me mirënjohje,

Ekipi Rutgers Shtetësia

Vanessa Matthews | Shtetësia Rutgers Associate

2 Maj, 2012 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .Vanessa Matthews është një krenar Rutgers University shap, ka arritur të dyja Bachelor saj të Arteve në Shkenca Politike dhe spanjisht dhe zotërinjtë e saj të Politikës Publike, si një kalorës Scarlet. Ajo është një ish-anëtar Eagleton dhe është një kontribues vullnetar të programit të saj mbi Imigracionin dhe Demokraci. Një i ri amtare Jersey, Vanessa është një brez i parë Domenikane-amerikan dhe aktualisht punon në çështjet publike për një kompani të teknologjisë në Kearny, NJ.

Email:

vnessmat@gmail.com

Na Kontaktoni