Arkivi për janar, 2012

American Emigracioni Avokatët Shoqata

Jan 7, 2012 - nuk ka komente. Postuar nga burimet ligjore .

Avokatët Emigracioni Shoqata Amerikane (Aila) është shoqatë kombëtare e mbi 11.000 avokatëve dhe profesorë të ligjit që praktikojnë dhe mësojnë ligjin e imigracionit.

Website:

http://www.aila.org/

American Miqtë Shërbimi Komiteti

Jan 7, 2012 - nuk ka komente. Postuar nga burimet ligjore .

American Miqtë Shërbimi Komiteti (AFSC) është një organizatë kuakeri që përfshin njerëzit e besimeve të ndryshme të cilët janë të angazhuar për drejtësi, paqe sociale, dhe të shërbimit humanitar. Puna jonë është e bazuar në parimet e Shoqërisë së Miqve Fetare, besimi në vlerën e çdo personi, dhe besimi në fuqinë e dashurisë për të kapërcyer dhunën dhe padrejtësinë.

Website

http://www.afsc.org

Punëtorët në familje Bashkuara

Jan 7, 2012 - nuk ka komente. Postuar nga marrëdhënie pune .

E themeluar në vitin 2000, Punëtorët në familje United [DWU] është një organizatë e Karaibeve, Latina dhe afrikane nannies, colf, dhe kujdestarët e pleqve në Nju Jork, organizuar për pushtet, respekt, standardet e punës dhe të ndershme për të ndihmuar ndërtimin e një lëvizje për t'i dhënë fund shfrytëzimit dhe shtypjen për të gjithë.

Website:

http://www.domesticworkersunited.org/

Punëtor Dita Kombëtare Organizimi i Rrjetit

Jan 7, 2012 - nuk ka komente. Postuar nga marrëdhënie pune .

NDLON përmirëson jetën e punëtorë ditore në Shtetet e Bashkuara. Për këtë qëllim, NDLON punon për unifikimin dhe forcon është organizata anëtare që të jenë më strategjike dhe efektive në përpjekjet e tyre për zhvillimin e lidershipit, për të mobilizuar dhe organizuar punëtorë në ditë në mënyrë që të mbrojë dhe zgjeruar punën e tyre civile, dhe të drejtat e njeriut. NDLON nxit mjediseve të sigurta më humane për punëtor ditë, burra dhe gra, për të fituar një jetesë, të kontribuojnë në shoqëri dhe të integrohen në komunitet.

Website:

http://www.ndlon.org/

ImmigrationWorks

Jan 7, 2012 - nuk ka komente. Postuar nga marrëdhënie pune .

ImmigrationWorks SHBA është një organizatë kombëtare avancimin e emigracionit reformë që punon për të gjithë amerikanët - të punëdhënësve, punëtorëve dhe qytetarëve. Qëllimet e saj binjake: për edukimin e publikut në lidhje me përfitimet e emigracionit dhe për të ndërtuar një rrymë elektorat baze ne favor të ligjit më të mirë - pronarët e bizneseve dhe të tjerët nga e gjithë Amerika të gatshëm të flasin dhe të kërkojnë një rinovim.

Website:

http://www.immigrationworksusa.org/

Na Kontaktoni