Arkivi për nëntor, 2011

Udhëkryq e Botës në Middlesex County, New Jersey

4 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga eBook , të Burimeve .

Get the report in your inbox!

Shiko Raportin

Middlesex Qarkut ka numrin më të madh të emigrantëve 3rd midis qarqeve New Jersey. Ashtu si ardhurve në mbarë vendin, ata në qendër të New Jersey kryesisht jetojnë në periferi. Rreth gjysma janë aziatike. Latinët rangut të dytë.

Si të angazhuar civically fqinjët ata të përzënë e ekonomisë dhe gjallëroj kulturën.

Maps, tavolina, hartave dhe analizat e përcjell, në gjerësinë mundësitë dhe sfidat që një numër i madh i të ardhurve kanë sjellë në Middlesex Qarkut dhe në New Jersey në përgjithësi.

Plotësoni formularin për të marrë qasje të menjëhershme në udhëkryq Dr Mann të botës: New amerikanëve në Middlesex County, New Jersey.

Politika Analist / Koordinatore Programi | International Arsimi

4 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Kërkesës për Propozim .

Qendra Kombëtare për Politikën e Integrimit Emigrantëve

Washington, DC

Politika e Migracionit Institute (MPI), një jopartiake, pa qëllim fitimi think tank i dedikuar për studimin e kombëtare dhe politikat e migracionit ndërkombëtar, kërkon një individ dinamike dhe me përvojë për të punuar në Qendrën Kombëtare të Institutit për Politikë integrimit Emigrantëve simbolit NCIIP).

Funksionet kryesore të pozitës së janë:

 1. Për të ndihmuar në koordinimin e një projekti krahasuese ndërkombëtare u përqëndrua në çështjet kyçe në fushën e cilësisë së mësimdhënësve, politikat eksploruar dhe praktikave në fusha të tilla si para-trajnimit, licencimit, dhe zhvillimit profesional dhe ndikimin e tyre në rezultatet arsimore për fëmijët nga familjet e emigrantëve dhe
 2. Për të siguruar kërkimin dhe koordinimin e programit për përkrahje të tjera NCIIP arsimit të lidhura me projekte, që përfshijnë tema në fëmijërinë e hershme amerikane, arsimin fillor dhe të mesëm, si dhe çështjet që kanë të bëjnë njohjen e kredencialeve të huaja arsimore dhe aftësi dhe shtrirjes ndërkombëtar të arsimit dhe aftësi kredencialet.

Kërkohet:

 • Master me 5 ose më shumë vjet përvojë ose diplomë profesionale me 3 ose më shumë vjet përvojë
 • Njohuri treguar i politikës arsimore dhe çështjet praktike të rëndësishme për suksesin e fëmijëve nga familjet e emigrantëve, veçanërisht të fëmijëve të cilët janë të dytë në gjuhën nxënësit
 • Kërkimore provuar, organizimi, dhe projekti aftësitë e menaxhimit të
 • Aftësia për të redaktuar dhe shkruaj lucidly
 • Aftësi për të punuar të pavarur, prioritet, dhe të trajtojë detyra të shumta dhe projektet
 • Profesionalizmi demonstruar dhe gjykimi
 • Ekip i shkëlqyer dhe lojtar të pjekur / ndërtues
 • Comfort me folurit publik

Preferuar:

 • Njohuri e politikës së arsimit dhe praktikë çështjet në shtetet evropiane dhe / ose mësues me cilësi të politikave dhe praktikave në veçanti
 • Para punë analitike të politikave dhe / ose kërkimi sasior në sektorë të OJQ-ve përkatëse, ligji, dhe / ose qeveria
 • Përvoja në menaxhimin e programit, duke përfshirë mbikëqyrjen e stafit dhe menaxhimin e buxhetit
 • Relevant publikime rekord
 • Rrjedhshmëri në spanjisht dhe / ose gjuhë të tjera përveç anglisht

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Merr pjesë në hartimin dhe menaxhimin e përpjekjeve kërkimore në lidhje me arsimimin e fëmijëve nga familjet e emigrantëve dhe çështjet e njohjes kredenciale me të cilat përballet huaj arsimuar rriturit
 • Kërkimore dhe të shkruajnë letra prapavijës, memorandume, raporte, artikuj, etj që punojnë në bashkëpunim me stafin tjetër në shtëpi dhe analistë jashtë MPI
 • Kryerja e analizave cilësore dhe / ose sasior për audienca të shumta, duke përfshirë politikëbërësit, menaxherët e agjencive qeveritare, aktorëve të komunitetit, dhe të tjerët
 • Komunikoni me studiues të jashtëm, të politikbërësve dhe aktorëve të tjerë për të bashkërenduar ngjarjet e programit dhe aktiviteteve
 • Siguruar përshtatshmërinë dhe saktësinë në përfundimin e aktiviteteve të projektit
 • Puna në bashkëpunim me stafin NCIIP të tjera për të siguruar fonde për projekte, duke përfshirë propozimet me shkrim dhe raportet e granteve

Për të Aplikoni

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një letër të mbuluar, të rinisë, mostër të shkurtër me shkrim, dhe historinë e pagave për hr@migrationpolicy.org~~V~~HEAD=dobj. Ju lutemi referencë "International Arsimi PA / PC - NCIIP" në rreshtin e subjektit dhe të përfshijë një linjë duke na thënë se si keni dëgjuar për këtë pozitë.

Kopje të shtypura mund të dërgohen në:

Burimeve Njerëzore
Migrimi Instituti i Politikave
1400 16 St NW Ste 300
Washington, DC 20036

Për shkak të numrit të madh të aplikantëve, vetëm ata po konsiderohen për pozicion do të kontaktohen. Nuk ka thirrje telefonike, ju lutem.

Politika e Migracionit Instituti është një Punëdhënësi Mundësi të Barabarta dhe nuk diskriminojnë në bazë të gjinisë, racës, përkatësisë etnike, orientimin seksual ose gjinia, feja, ose aftësinë fizike.

Vizitoni SHBA Rrjetin Immigrant MPI e integrimit në: http://immigrant-integration.ning.com/?xg_source=msg_mes_network

Dr Anastasia Mann | Drejtori

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .

Dr. Anastasia Mann

Mann është Profesor Asistent për Hulumtime dhe Drejtor i Programit për Imigracionin dhe Demokraci në Institutin Eagleton e Politikës në Rutgers University.She fituar Doktoraturë e saj nga Universiteti Northwestern në 20-të shekullit historinë e SHBA me një fokus në politikë të mirëqenies sociale. Para se të vijnë në Eagleton, Mann mbajti pozitën e analistit politik në New Jersey perspektiva e politikave, New Jersey Filialin e Qendrës DC-në bazë të buxhetit dhe prioritetet e politikave ku ajo ka punuar gjerësisht në sigurimin e qasjes në arsimin e lartë. Raporti 2009 i saj, Garden State Dreams ndërtuar një rast për të ofruar në të shtetit shkollim për studentët pa dokumenta të emigrantëve në New Jersey.

Në Programin e mbi Imigracionin dhe Demokraci, Mann drejton Rutgers Harta Immigrant infrastrukturës (RIIM), një studim i gjithë vendin me bazë në komunitet organizatave, një nismë e mbështetur nga Çmimin Përsosmëri akademik nga Rutgers, e Fondit për New Jersey dhe Korporatës Carnegie e reja York. Në vitin 2011, duke punuar me kolegët e të gjithë tre kampuset dhe në Universitetin e qytetit të Nju Jorkut, Mann udhëhoqi Shtetësia Rutgers, një projekt që thekson burimet e universitetit të shtetit anije për të ofruar ndihmë shtetësisë aplikimit për komunitetin Rutgers dhe publikut të përgjithshëm.

Mann ka prezantuar hulumtimin e saj në Lidershipit New Jersey, United Way, Princeton University, Universiteti Rutgers, Komiteti amerikan hebre, Rrjeti i Emigracionit NJ Politika, Shoqata e nxënësit e Përjetshëm, YWCA, New Jersey Legjislativit Shtetit dhe Konferenca Kombëtare për Integrimi emigrant. Emërohet për të parë ndonjëherë Komisionit New Jersey për amerikanët e Re në vitin 2010, Mann drejton Komisionin e Shërbimeve Njerëzore në Princeton.

Email:

amann@rci.rutgers.edu

Dr Janice Fine | Kërkimit të lartë anëtar

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .

Dr Janice Fine

Janice është Drejtor Fakulteti i Programit mbi Imigracionin dhe Demokraci, dhe është asistent profesor i studimeve të punës dhe marrëdhënieve të punësimit në Shkollën e Menaxhimit dhe Marrëdhënieve të Punës.

Janice është edhe shoku i lartë për organizimin dhe politika në Qendrën për Ndryshim Komunitetit (KKK). Një 20-vjeçare veteran i lëvizjeve të punës dhe organizimit të komunitetit, ajo fokusohet vëmendjen e saj mbi gjendjen e ulët të pagave punëtorëve emigrantë. Punëtorëve saj libër qendra: Komunitetet Organizimi në buzë të Dream u lirua në janar të vitit 2006 nga Cornell University Press dhe Instituti Politikave Ekonomike. Projekti i saj më i fundit, botuar në media të mëdha në të gjithë vendin, është një ndërmarrje shoqërore me KKK dhe tetë qendrat e punëtorëve në të gjithë vendin për të ofruar shërbime të përballueshme dhe të besueshme financiare për punëtorët imigrantë të ulët të pagave. Në shtator të vitit 2007, Fine u emërua nga guvernatori Corzine për Blue Ribbon Panelit New Jersey mbi Integrimin Emigrantëve.

Email:

jrfine@rci.rutgers.edu

Dr Robyn Rodriguez

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Fakultetin anëtarësuar .

Robyn Rodriguez

Robyn Rodriguez

Dr Robyn M. Rodriguez është një sociolog i cili ka punuar në punë transnacional dhe modelet e migrimit, veçanërisht në lidhje me Filipinas në Shtetet e Bashkuara. Interesat Rodriguez e kërkimore dhe kontaktet profesionale të dyja ofrojnë avantazhe të dallueshme ndaj projektit.

Dr Käthe Newman

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Fakultetin anëtarësuar .

Kathe Newman

Käthe Newman

Dr Käthe Newman, me terren-thyer punën e saj në krizën foreclosure, në mënyrë të veçantë ndikimi i saj në komunitetet e ngjyrës në dhe rreth Newark, të vjen për të RIIM me ekspertizën si një studiues dhe lidhjet e gjera me OBK rreth shtetit. Si një projektues urban, ajo gjithashtu ofron ekspertizë në lidhje me gjeografinë e komuniteteve të imigrantëve.

Dr James DeFillippis

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Fakultetin anëtarësuar .

James DeFillippis

James DeFillippis

Dr James DeFilippis ka një sfond të planifikimit urban, por ka shkruar gjerësisht në lidhje me zhvillimin e komunitetit dhe çështjet e strehimit. Për qëllime të RIIM, puna më e rëndësishme DeFilippis s Gallery përfshin ndikimin në komunitet bazuar në organizata që ka rezultuar nga transferimin e shtetit të mirëqenies gjatë dekadës së kaluar dhe një gjysmë.

Mahesh Lakshminarayanan | Hulumtues

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Studjuesit .

Mahesh Lakshminarayanan

Mahesh Lakshminarayanan është një Planifikues Urban dhe Rajonal me një planifikim kryesor dhe konsulente inxhinieri firmë në Indi. Ai u diplomua me një diplomë Master në Planifikim nga Edward Shkolla Rutgers s Gallery J.Bloustein i Planifikimit dhe Politikave Publike, dhe ka punuar për dy vjet me Departamentin e Qarkut Middlesex Planifikimit dhe gjithashtu mbi Projektin Emigrantëve Rutgers Infrastrukturës me Eagleton përpara se të vendosej përsëri në Indi në mars 2011.

Zonat e Mahesh të interesit përfshijnë zhvillimin e infrastrukturës dhe planifikimit mjedisor. Para se të vijnë në Rutgers University, Mahesh punuar shkurtimisht në tranzit në masë dhe projektet historike e ruajtjes në Indi. Ai gjithashtu ka një diplomë univerzitare në Planifikim Urban nga Jawarharlal Nehru Universitetin Teknologjik (Indi).

Ommead Iraninejad | Hulumtues

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Studjuesit .

Ommead Iraninejad

Ommead Iraninejad është një nxënës i vitit të dytë mjeshtër në Shkollën e Rutgers University së Menaxhimit dhe Marrëdhënieve të Punës. Interesat Ommead përfshijnë ligjin e punës, udhëheqje korporative, vlerësimin e performancës, e aftësi të kufizuara në vendin e punës dhe sjelljes organizative. Ommead është senatori për Shkollën e Menaxhimit dhe Marrëdhënieve të Punës.

Aktualisht, Ommead është i punësuar në Bordin Kombëtar të Marrëdhënieve të Punës, si pedagog në Terren. Ai është duke punuar për Këshillin e Përgjithshëm, nën mbikëqyrjen e Drejtorit Rajonal të Rajonit 2. Përveç kësaj, planet e ardhshëm Ommead përfshijnë ndjekjen e një PhD në Universitetin Rutgers.

Elisa N. Baeza | Hulumtues

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Studjuesit .

Elisa N. Baeza

Elisa Baeza po ndjek një Master i Politikave Publike në Shkollën Bloustein i Planifikimit dhe Politikave Publike në Rutgers. Interesat e saj janë në zhvillimin e komunitetit, në mënyrë më specifike në kapital ekonomik, strehim të përballueshme, dhe të aseteve të zhvillimit të ulët mes-për-të moderuar familjeve me të ardhura urbane. Ajo është një tjetër diplomuar me infrastrukturën e Emigrantëve projektit Harta Rutgers.

Para Bloustein, Elisa punuar si një ofrues të shërbimit të drejtpërdrejtë në homeownership përballueshme dhe fushat e zhvillimit të të rinjve, ku ajo shërbeu ulët-to-të moderuar të ardhurat dhe popullsinë e imigrantëve në rrethin e Misionit dhe sektorit juglindje të San Francisco, CA.

Na Kontaktoni