Arkivi për nëntor, 2011

Yael Bromberg | Programi i Çështjeve Ligjore Associate

16 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin dhe Përtej .

Yael Bromberg është një Associate Program Çështjet Ligjore me Shtetësinë Rutgers-, një nismë e Programit mbi Imigracionin dhe Demokraci. Ajo është diplomuar New Jersey-ngritur nga Shkolla Rutgers të Ligjit-Newark dhe Douglass College. Ajo e specializuar në ligjin e interesit publik, duke u fokusuar në impaktit-gjyqësore, kërkimin dhe avokimit. Ajo ishte një Ella Baker Fellow me Qendrën për të Drejtat Kushtetuese; një Kinoy / Stavis Interesit Publik Fellow me Klinikën kontestues Rutgers Kushtetuese; një bashkëpunëtor verë me një të drejtat e kryeministrit civile dhe firmë ligjore të punësimit; dhe një i huaj gjyqësor me i nderuar Ronald L. Ellis, USMJ për Gjykatën e Qarkut të Shteteve të Bashkuara në rrethin jugor të Nju Jorkut. Aktualisht, Bromberg është një nëpunës ligj gjyqësor për të nderuar Dickinson Richards Debevoise, USDJ për Gjykatën e Qarkut të Shteteve të Bashkuara në rrethin e New Jersey. Para stazh saj, Bromberg shërbeu në Komitetin e Ligjit dhe Politikës së NJ DREAM Akti Koalicionit, dhe në një organizues, politikë-zhvillimit, dhe kapaciteti ligjor me bazës ndryshme dhe përpjekjet zgjedhore në nivel lokal, gjithë vendin, dhe në shkallë kombëtare.

Samridhi Jagga

16 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin dhe Përtej .

Viti i diplomimit: 2011
College: Shkolla e Marrëdhënieve të Menaxhimit dhe të Punës, Universiteti Rutgers
Diplomë: Masters e Marrëdhënieve të Punës dhe Punësimit
Qyteti i tanishëm: Edison, NJ
Vendlindja: Chandigarh, India

Interesat: Emigracioni, Diversiteti, Burimet Njerëzore dhe marrëdhëniet e punës, Sigurim shëndetësor.

Titulli i tanishëm: Analist Kompensimi, Autoriteti Portual i NY dhe NJ

Lidhja personal për emigracionin: gjithë familja ime i menjëhershëm nuk banon në vendin tim dmth Indisë më. Motra ime është e qëndrueshme në New Jersey dhe është aktualisht një banor i përhershëm. Vëllai im është shtetas i Zelandës së Re dhe jeton përherë në NZ me familjen e tij. Babai im vdiq në 2009 në Indi, dhe nëna ime ka aplikuar për qëndrim të saj në NZ. I fejuari im është vendosur aktualisht në Jersey City dhe është në një vizë H1B, kompania e tij ka aplikuar për qëndrim të tij. Unë jam aktualisht në një vizë studentore në kërkim për sponsorizim. Në përgjithësi unë do të thoja unë kam pasur një lidhje shumë të ngushtë me imigracionin që kur unë kam marrë pjesë në mënyrë aktive në procesin tim të imigracionit, mori pjesë diskutimet ndërkombëtare emigracionit student, dhe ndihmoi nënën time me procesin e saj të imigracionit. Unë kam qenë në vend për gati 3 vjet tani dhe unë nuk do ta gënjej gjërat ishin shumë të madhe fillimisht. Nuk ishte e lehtë acclimatizing të ri të mjedisit, kulturës, njerëz, ushqim, edukim por tani pasi ka rregulluar plotësisht, unë shoh prapa dhe të ndjehen se ajo nuk ishte shumë e keqe se. Unë kam qenë me fat që të jetë i rrethuar nga njerëz të tillë të mirë që jo vetëm të vendosur mua por më ka udhëhequr në të paturit e kuptojnë më mirë këtë botë të re.

Projektet e veçanta me EPID- Anëtarësuar RIIM gjatë vitit tim të parë të Masters janar 2010 dhe kanë qenë një pjesë e saj që nga atëherë.

 • Hulumtim sfond në organizatat e emigrantëve objektiv me theks të veçantë në komunitetet e Azisë Jugore dhe komunat.
 • Asistuar në anketimit dhe intervistimit organizata.
 • Analizuar mbledhur informacion dhe ka ndihmuar në përpjekjet për të paraqitur atë grafikisht
 • Hulumtuar dhe mbledhur të dhënat për Rutgers Hartën Infrastrukturës Immigrant.
 • Të dhënat e grumbulluara nga ICE (Emigracionit dhe Doganave) mbi dëbimet brenda NJ dhe SHBA.
 • Ka marrë pjesë dy herë në Shtetësisë Rutgers.
 • Pjesëmarrës në SAALT (Jug të Azisë amerikanët Kryesor Together) Konferenca

Ibrahim Bouzine | Intern

16 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin dhe Përtej .

Unë jam një student i tanishëm universitare në Departamentin Arkitekturë Peisazhi në Universitetin Rutgers, në New Brunswick, New Jersey; pritet që të diplomohen në maj të vitit 2012 unë jam 23 vjeç dhe kam lindur në më të madhe pikë e nxehtë e Marokut turistik plazh, Agadir City. Unë tani aktualisht banojnë në qarkun e Atlantikut, New Jersey, në shtëpi të Atlantic City, Amerikës Finest Beach Resort.

Jordan Wiley | Intern

16 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin dhe Përtej .

Jordan Wiley është nga Veza liman Township New Jersey, 22 vjeç. Aktualisht përfunduar shkallë të beqarëve saj në Rutgers University School të Marrëdhënieve të Menaxhimit dhe të Punës. Pas diplomimit në dhjetor, ajo ka në plan të lëvizin për grad-shkollë dhe ndjekin një master nga 2013.

Asha Mattai | Intern

16 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin dhe Përtej .

Unë jam një i Punës dhe Punësimit Marrëdhëniet Major (BA), me një të mitur të dyfishtë në Studime të Azisë Jugore dhe Gra dhe Studime Gjinore në Universitetin Rutgers. Unë jam i interesuar për të punuar në sektorin jo-fitimprurës pas unë diplomohen në Maj 2012. Unë jam një mjek Reiki dhe unë të gëzojnë gatim dhe lexim në kohën time të lirë. Nëpërmjet të mësuarit në lidhje punëtorëve dhe të drejtave të tyre në klasat e Studimeve të Punës, unë u bë i interesuar në çështjet e emigracionit. Programi Eagleton për Imigracionin dhe Demokraci bën punë të madhe, dhe të mësuarit në lidhje me komunitetet e emigrantëve në New Jersey ka qenë një përvojë e madhe për mua.

CitizenshipWorks

6 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Politike .

Një website i projektuar për të ndihmuar emigrantët e të lundruar procesin e natyralizimit, duke përfshirë përcaktimin e të drejtës, të kuptuarit se çfarë është e përfshirë në procesin e natyralizimit, dhe duke u përgatitur për teste të ndryshme natyralizimit.

Website:

http://www.citizenshipworks.org/


Fushata CitizenshipWorks Text Messaging Ofron Shtese Lokale për Asistencën Natyralizimit

Mar 7, 2012

CitizenshipWorks, një burim online angazhuar për të rritur normat e natyralizimit në mesin e emigrantëve të huaj, njoftoi kohët e fundit nisjen e fushatës mbarëkombëtare të saj mesazheve tekst, e cila dërgon emigrantëve informacion në lidhje me shtetësinë e Shteteve të Bashkuara dhe i ndihmon ata për të hyrë falas ose me kosto të ulët për ndihmë juridike në fushën e tyre.

” in Spanish) to 877877 and receive the location and contact information of nearby legal services providers as well as information about naturalization and alerts about upcoming naturalization workshops and events in their community. Përdoruesit mund të tekstit "shtetësisë" ("ciudadania" në spanjisht) për 877.877 dhe marrin vendndodhjen dhe informacione të ofruesve të afërta shërbimeve ligjore, si dhe informacion në lidhje me natyralizim dhe alarme rreth punëtorive natyralizimit ardhshme dhe ngjarjet në komunitetin e tyre kontaktoni. Në dispozicion në anglisht dhe spanjisht, fushatë adreson nevojë të paplotësuar për informacion në lidhje me duke u bërë një qytetar i SHBA dhe drejton përdoruesit të organizatave lokale që ofrojnë ndihmë e natyralizimit.

Për më shumë informacion, ju mund të shkarkoni Njoftimin Per Shtyp këtu:

Grantmakers i shqetësuar me emigrantëve dhe refugjatëve

6 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Miscellaneous .

GCIR është një organizatë kombëtare anëtarësimi për financuesit kërkojnë të: "Të mësojmë rreth çështjeve aktuale përmes në thellësi analiza, raporte hulumtuese, dhe të dhënave online, mjete, dhe burime të përshtatura në mënyrë specifike për grantmaker; Lidhu me financuesit tjerë përmes programeve, brifingjeve, dhe konferenca që shqyrtojnë prirjet e mëdha të emigracionit dhe se si ato ndikojnë në komunitetet e ndryshme; dhe Bashkëpunojnë me kolegët e ndërmarra në strategjitë që forcojnë fonde emigrantëve të lidhura në nivel lokal dhe kombëtar. "

Website:

http://www.gcir.org/

Udhëkryq e Botës në Middlesex County, New Jersey

4 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga eBook , Burimeve .

Get the report in your inbox!

Shiko Raportin

Middlesex County ka numrin 3 më të lartë të emigrantëve në mesin e qarqeve New Jersey. Ashtu si të sapoardhurit në mbarë vendin, ato në NJ qendrore kryesisht jetojnë në periferi. Rreth gjysma janë aziatik. Latinos rangut të dytë.

Si fqinjët e angazhuar civically ata të përzënë ekonominë dhe gjallëroj kulturën.

Maps, tavolina, Listat dhe analiza përcjellë gjerësi, mundësitë dhe sfidat që numër i madh i të ardhurve kanë sjellë në Middlesex County dhe në New Jersey në përgjithësi.

Plotësoni formularin për të marrë qasje të menjëhershme në udhëkryq Dr. Mann-it të Botës: amerikanëve të reja në Middlesex County, New Jersey.

Analist Politika / Koordinatore e Programit | Arsimi Ndërkombëtar

4 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga kërkesën për propozim .

Qendra Kombëtare për Politikën e Integrimit Emigrantëve

Washington, DC

Instituti Migrimi Politika (MPI), një jopartiake, tank jofitimprurëse think dedikuar për studimin e politikave kombëtare dhe ndërkombëtare të migracionit, kërkon një individ dinamik dhe me përvojë për të punuar në Qendrën Kombëtare të Institutit për Politikën e Integrimit Emigrantëve (NCIIP).

Funksionet kryesore të pozitës së janë:

 1. Për të ndihmuar në koordinimin e një projekt krahasues ndërkombëtar u fokusua në çështjet kyçe në fushën e cilësisë së mësuesve, duke eksploruar politikat dhe praktikat në fusha të tilla si trajnimi para shërbimit, licencimit dhe zhvillimit profesional dhe ndikimin e tyre në rezultatet e arsimit për fëmijët nga familje të emigrantëve; dhe
 2. Për të siguruar kërkimore dhe koordinues program mbështetje për projekte të tjera të arsimit të lidhura NCIIP, që përfshin tema në SHBA në fëmijërinë e hershme, fillore dhe të arsimit të mesëm, si dhe çështjet që kanë të bëjnë me njohjen e arsimit të huaj dhe kredencialet e aftësive dhe shtrirjes transnacional të arsimit dhe aftësive kredencialet.

Kërkohet:

 • Shkallë Master me 5 ose më shumë vite përvojë pune ose diplomë profesionale me 3 ose më shumë vite përvojë
 • Njohuri demonstruar i politikës dhe praktikës çështjet e arsimit të rëndësishme për suksesin e fëmijëve nga familjet e emigrantëve, veçanërisht të fëmijëve të cilët janë nxënësit e dytë në gjuhën
 • Kërkimore provuar, aftësitë organizatë, dhe të menaxhimit të projektit
 • Aftësia për të redaktuar dhe shkruaj lucidly
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur, prioritizimin, dhe për të trajtuar detyra të shumta dhe projekte
 • Profesionalizmi demonstruar dhe gjykimi
 • Shkëlqyer dhe të pjekur lojtar i ekipit / ndërtues
 • Comfort me të folurit publik

E preferuar:

 • Njohja e politikave dhe të praktikave çështjet e arsimit në shtetet evropiane dhe / ose të politikave dhe praktikave mësues-cilësisë në veçanti
 • Puna Para politika analitike dhe / ose kërkimore sasiore në OJQ, sektorët përkatës të ligjit, dhe / ose të qeverisë
 • Përvoja në menaxhimin e programit, duke përfshirë mbikqyrjen e stafit dhe menaxhimit të buxhetit
 • Publikime përkatëse rekord
 • Rrjedhshmëri në gjuhën spanjolle dhe / ose të tjera përveç anglisht

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Të marrë pjesë në hartimin dhe menaxhimin e përpjekjeve kërkimore që lidhen me arsimimin e fëmijëve nga familjet e emigrantëve dhe çështjet e njohjes kredenciale të cilat përballen të rriturit e huaj të arsimuar
 • Gazeta sfond kërkimore dhe shkruajnë, memorandumet, raportet, artikuj, etj duke punuar në bashkëpunim me të tjera të stafit dhe analistëve në shtëpi jashtë MPI
 • Kryerja e analizave cilësore dhe / ose sasiore për audienca të shumta, duke përfshirë politikbërësve, menaxherëve të agjencive qeveritare, grupet e interesit të komunitetit, dhe të tjerët
 • Komunikoni me studiues të jashtëm, vendimmarrës dhe aktorëve të tjerë për të koordinuar ngjarjet dhe aktivitetet programore
 • Sigurimi i afateve kohore dhe saktësi në përfundimin e aktiviteteve të projektit
 • Punojnë në bashkëpunim me stafin tjetër NCIIP për të siguruar fonde për projekte, duke përfshirë shkrim propozimet dhe mëshira e raporteve

Për të Aplikoni

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një letër të mbuluar, të rinisë, mostër të shkurtër e shkrimit, dhe historinë e pagave për hr@migrationpolicy.org. Ju lutem referencë "International Education PA / PC - NCIIP" në rreshtin e subjektit dhe të përfshijnë një linjë të na thënë se si ju dëgjuar për këtë pozitë.

Kopje Hard mund të dërgohen tek:

Burimet Njerëzore
Instituti i Politikave Migrimi
1400 16 St NW Ste 300
Washington, DC 20036

Për shkak të numrit të madh të aplikantëve, vetëm ata duke u konsideruar për postin do të kontaktohen. Jo thirrje telefonike, ju lutem.

Instituti i Politikave të Migracionit është një punëdhënës me mundësi të barabarta dhe nuk diskriminon në bazë të racës, gjinisë, përkatësisë etnike, orientimit seksual apo gjinore, fetare, apo aftësia fizike.

Vizitoni SHBA Rrjeti MPI-së integrimit te emigranteve në: http://immigrant-integration.ning.com/?xg_source=msg_mes_network

Dr Anastasia Mann | Drejtor

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .

Dr. Anastasia Mann

Mann është Asistent Profesor Studim dhe Drejtor i Programit për Imigracionin dhe Demokraci në Institutin Eagleton Politike në Rutgers University.She fituar Ph.D. saj nga Northwestern University në historinë e shekullit të 20-të SHBA me një fokus në politikën e mirëqenies sociale. Para se të vijnë në Eagleton, Mann mbajti postin e analistit të politikës në Perspektivën New Jersey Politikave, Filialin New Jersey të Qendrës DC-bazuar në buxhetin dhe Politikave Prioritetet ku ajo ka punuar gjerësisht për sigurimin e qasjes në arsimin e lartë. Raporti i saj 2009, Kopshti Shtetit Dreams ndërtuar një rast për të ofruar shkollimin në-shtet për studentët pa dokumente emigrant në New Jersey.

Në Programin mbi Imigracionin dhe Demokraci, Mann drejton Rutgers Harta Infrastrukturës Immigrant (RIIM), një studim gjithë vendin e organizatave me bazë komunitare, një nismë të mbështetur nga Çmimin Akademik Cilësi nga Rutgers, The Fondit për New Jersey, dhe Korporatës Carnegie të reja York. Në 2011, duke punuar me kolegët në të gjithë tre kampuset dhe në Universitetin e qytetit të Nju Jorkut, Mann udhëhoqi shtetësinë Rutgers, një projekt që thekson burimet e universitetit të shtetit anije për të ofruar shtetësisë ndihmën e aplikimit për komunitetin Rutgers dhe publikun e gjerë.

Mann ka paraqitur hulumtimet e saj në Leadership New Jersey, The United Way, Princeton University, Universiteti Rutgers, Komiteti amerikan hebre, Rrjeti Policy NJ Emigracionit, Shoqata e nxënësit gjatë gjithë jetës, YWCA, Legjislatura e shtetit New Jersey dhe Konferenca Kombëtare për Integrimi emigrant. Emërohet të parë ndonjëherë Jersey Komisionit ri për amerikanët e reja në 2010, Mann kryeson Komisionin e Shërbimeve Njerëzore në Princeton.

Përkthyes