Arkivi për tetor, 2011

Latin American Studimet Association (LASA)

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

LASA është Shoqata më e madhe profesionale në botë për individët dhe institucionet e angazhuara në studimin e Amerikën Latine. Me mbi 5500 anëtarë, tridhjetë për qind e të cilëve banojnë jashtë Shteteve të Bashkuara, LASA është një Shoqata që sjell së bashku ekspertë në Amerikën Latine nga të gjitha disiplinat dhe përpjekjet e ndryshme në punë, në të gjithë globin.

Lidhja e internetit: http://lasa.international.pitt.edu/

Hispanik Sistemi Arsimor Telekomunikacionit (HETS)

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

HETS është një konsorcium telekomunikacionit e kolegje dhe universitete në Shtetet e Bashkuara dhe Porto Riko. Misioni i saj është për të zgjeruar aksesin e hispanikëve në arsimin e lartë dhe mundësitë e trajnimit përmes telekomunikacionit arsimore dhe të mësuarit në distancë. HETS anëtar të lidheni me njëri-tjetrin përmes një diversitet të telekomunikacionit dhe informacionit teknologjive. Këto teknologji mund të përfshijnë C-band sistem HETS rrjetit satelitor ose video ngjeshur përmes linjave telefonike ose ISDN. Të gjitha institucionet anëtare të lidheni me njëri-tjetrin nëpërmjet internetit.

Lidhja e internetit: http://www.hets.org/~~V

Shoqata hispanike e Kolegje dhe universitete, (HACU)

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

HACU është një shoqatë kombëtare përfaqësojnë kolegje dhe universitete të akredituara në Shtetet e Bashkuara ku studentë hispanike përbëjnë të paktën 25 për qind të regjistrimit të studentëve të përgjithshëm. Qëllimi HACU është për të sjellë së bashku kolegje dhe universitete, shkolla, korporatat, agjencitë qeveritare dhe individëve për të krijuar partneritete për: promovimin e zhvillimit të hispanike-shërbejnë kolegje dhe universitete, përmirësimin e aksesit për të dhe cilësia e mundësive postsecondary arsimore për studentët hispanike dhe takimi nevojat e industrisë, të biznesit dhe qeverisë përmes] zhvillimit dhe ndarjen e burimeve informacionit dhe ekspertizës.

Lidhja e internetit: http://www.hacu.net/hacu/default.asp

Shoqata Amerikane e Mësuesit e spanjisht dhe portugalisht, (AATSP)

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

Që nga fillimi i tij në vitin 1917, AATSP ka promovuar studimin dhe mësimin e gjuhëve hispanike, LUSO-braziliane, dhe të tjera të lidhura, letërsitë dhe kulturat në të gjitha nivelet. Nëpërmjet një shkëmbimin e informacionit pedagogjike dhe shkencore, AATSP inkurajon trashëgiminë dhe studimi gjuhën e dytë dhe mbështet projektet për këtë qëllim.

Lidhja e internetit: http://www.aatsp.org/~~V

Arsimi, Studentët e emigrantëve, Studentët refugjatëve, dhe anglisht Nxënësit

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

Ky vëllim tërheq vëmendjen në si mësues në të dyja nivelet fillore dhe të mesme mësojnë, avokojnë për të, dhe të mësojnë nga dhe rreth studentët emigrantë, fëmijët e emigrantëve, familjet e tyre, dhe të refugjatëve dhe familjet e tyre, shumë prej të cilëve janë edhe nxënësit e gjuhës angleze. Të përbashkëta për të gjitha kontributeve në këtë vëllim është qëndrimi që edukatorët dhe mësuesit mund të përmirësojë arsimin për refugjati emigrant,, dhe studentët e nxënësit angleze gjuhësore.

Lidhja e internetit: http://nsse-chicago.org/yearbooks.asp?cy=2010

Instituti Brookings

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

Ekspertët e emigracionit e Institutit Brookings janë shqyrtuar ndikimin demografik, ekonomik, social dhe politik të emigracionit në Shtetet e Bashkuara dhe nëpër botë.

Lidhja e internetit: http://www.brookings.edu/topics/immigration.aspx

Annie E. Casey Fondacioni

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

Annie E. Casey Fondacioni është një organizatë private bamirëse, dedikuar për të ndihmuar ndërtimin e të ardhmes më të mira për fëmijët në nevojë në Shtetet e Bashkuara. Misioni primar i fondacionit është të nxisë politikat publike, të njeriut të shërbimit reformat dhe komuniteti që mbështet në mënyrë më efikase të plotësuar nevojat e fëmijëve të pambrojtur e sotme dhe të familjeve. Në ndjekje të këtij qëllimi, Fondacioni bën grante që i ndihmojnë shtetet, në qytetet dhe lagjet më të reja të modës, kosto-efektive përgjigjet këtyre nevojave.

Lidhja e internetit: http://www.aecf.org/~~V

Shteti i New Jersey Departamenti i Arsimit

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

Shteti i New Jersey Departamenti i Arsimit jep shpjegime të ligjit aktual dhe rregulloret në lidhje me të drejtën e nxënësve emigrantë 'e qasjes në shkollat ​​publike në New Jersey.

Lidhja e internetit: http://www.state.nj.us/education/news/2002/1021imm.htm

East Coast Asian American Student Union

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

ECAASU synon për të frymëzuar, edukuar, dhe fuqizimin e ata të interesuar në çështjet aziatike amerikane. Ajo përcakton qëllimet për të forcuar organizatat aziatike amerikane studentore nëpërmjet komunikimit ndëruniversitar në mënyrë që të shërbejë nevojave sociale dhe arsimore të studentëve aziatike amerikane, për të avancuar barazinë sociale të pakicave duke eliminuar paragjykimet dhe diskriminimin, mbrojtjen e të drejtave njerëzore dhe qytetare, dhe luftimin e racizmit dhe urrejtjes Krimet nga veprimtarive të lejuara sipas nenit 501 (c) (3) të Kodit, për të inkurajuar amerikanët aziatike për të marrë pjesë në procesin zgjedhor përmes jo-partizane dhe të paanshëm regjistrimin e votuesve, të merrni-nga-e-votë, dhe disqet edukimit të zgjedhësve që nuk janë të kufizuar në një periudhë zgjedhore dhe janë kryer në më shumë se pesë shtete, dhe për të nxitur ndërtimin e komunitetit dhe mirëkuptimit të ndërsjellë në mesin e amerikanëve aziatike me nacionaliteteve të ndryshme dhe të gjithë njerëzit të ngjyrës.

Faqja Personale:

http://www.ecaasu.org/site/

LatinoJustice Puerto Rican Legal Defense dhe Fondi Arsimi

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

PRLDEF LatinoJustice kampionëve të një shoqërie të barabartë. Duke përdorur fuqinë e ligjit së bashku me avokim dhe edukimit, LatinoJustice PRLDEF mbron mundësi për të gjithë Latinët që të ketë sukses në shkollë dhe të punojnë, të përmbushë ëndrrat e tyre, dhe të mbështetur familjet dhe komunitetet e tyre.

Faqja Personale:

http://prldef.org/index.html

Ngjarjet e ardhshme

Nuk ka ngjarje të ardhshme.

Shiko Calendar

Na Kontaktoni