Arkivi për shtator, 2011

Dr David Tulloch | Affiliate Fakulteti

9 shtator 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .

David Tulloch

Dr David Tulloch sjell ekspertizë nga të dyja arkitekturës së peizazhit dhe sistemet e informacionit gjeografik. Ai sjell perspektivën e tij geospatial dhe orientim vizuale për të ndihmuar në studim dhe të komunikojnë mënyrat realitetet sociale dhe gjeografike ndërpritet gjatë gjithë projektit. Kjo perspektivë e bën atë një lojtar i rëndësishëm për projektimin dhe ekzekutimin e RIIM si në fazën e hartës dhe më gjerë.

Mëso më shumë rreth tij në e tij faqen e internetit apo e tij blog .

Dr Ulla Berg | Affiliate Fakulteti

9 shtator 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .

Dr. Ulla Berg

Dr Ulla Berg është një antropolog i cili ka kryer hulumtime cilësore për emigrantët peruan në Paterson, me theks të veçantë në ruajtjen e lidhjeve ndërkombëtare, nëpërmjet shoqatave qytetin e lindjes dhe organizatat e tjera ndërmjetësuese. Dr Berg ka ndihmuar tashmë formë përshkruan e projektit.

Na Kontaktoni