Odloženi Akcija Pogosta vprašanja

+ Kako veliko ljudi v New Jersey bi lahko kvalificirajo za odloženo politike akciji?

Kratek odgovor je 85.000, več kot vsi pa 43 drugih držav. Za več informacij si oglejte temu dokumentu .
- Koliko ljudi v New Jersey bi lahko kvalificirajo za odloženo politike akciji?
+ Kako veliko ljudi v New Jersey bi lahko kvalificirajo za odloženo politike akciji?
+ Kakšne so starostne zahteve za novo politiko?

V 18. junija 2012, odloženi zainteresirane akcijski sestali z USCIS direktor Alejandro Mayorkas in USICE direktor John Morton in carinsko in mejno zaščito vd komisar David Aguilar, direktor Mayorkas prevzeli vodilno vlogo pri čemer poglejte trenutno DHS na starost in izobrazbo, potrebno za mlade izpolnjujejo pogoje v okviru programa.

Na področju izobraževanja, tri kvalifikacije so, da oseba, ki je trenutno v šoli ali pa diplomiral iz srednje šole ali imajo SES potrdilo. Zahteve so bile ogledov g Mayorkas v disjunktno. Povedal je, da je najnižja starost, da zaprosijo za odlog delovanja je 15 let in je najstarejši, mlajših od 31. Otrok, ki je 14 in izpolnjuje vse druge zahteve za odlog ukrepanja 15. junija 2012, bodo mogli uporabljati, ko on / ona dopolni 15 let. Prosilca do starosti biti pod 31 se določi na dan 15. junija 2012. Na vprašanje, ali posameznik, ki je študiral za GED potrdila 15. junija 2012, vendar še ni ga prejeli do tega datuma je upravičena, direktor Mayorkas odgovoril, da bi oseba morala videti na prvi kvalifikacije, ki so trenutno v šola, za določitev upravičenosti.

To je odgovor seveda postavlja dodatna vprašanja, saj lahko GED tečaje bodisi učil z rednim nastavitev razredu na priznani šoli ali na spletu razredov, ki jih priznani šoli ali institucije / centre, ki so lahko manjši od priznanih šol. Zato bi pa v procesu obiskujejo spletno tečaj za GED potrdila 15. junija 2012, izpolnjujejo pogoje v isti luči kot v običajnem okolju v razredu na univerzi, 4 leta ali višje šole in Community College, ki ponuja GED tečaj? Bi pristojbina potrdilo za institucije / osrednji / priznani šoli ob začetku ali pred 15. junija 2012, je dovolj dokazov, ki izpolnjujejo pogoje? Kaj pa, če posameznik študira preko prostega razred za izobraževanje odraslih?

Na ta vprašanja skupaj z mnogimi drugimi, bo treba predložiti in upajmo, da poravnajo pozitivno Dreamers v nadaljnjih poslih z zainteresiranimi stranmi, ki se zdijo ugodnostmi orodje direktorja Mayorkas. Odloženi ukrep telekonferenco je bil načrtovan 9. julija 2012, ki vključuje iste tri vodje agencij, vendar žal odložiti, ne da bi besedo nadaljnje reprogramiranje.

Ta članek © 2012 Alan Lee, Esq.

Vir: . http://www.ilw.com/articles/2012 ,0717-Lee shtm

- Kakšne so starostne zahteve za novo politiko?
+ Kakšne so starostne zahteve za novo politiko?
+ Kaj so počakajte časi za obdelavo N400?

N-400 Vloga za naturalizacijo = 5 mesecev
N-600 Vloga za potrditev Državljanstvo = 5 mesecev

Vir: http://www.ilw.com/govttimes/processingtimes.asp?OFFICE_ID=254

- Kakšne so počakajte časi za obdelavo N400?
+ Kaj so počakajte časi za obdelavo N400?

Prihajajoči dogodki

  1. September
    15
    Sat

    1. Domov 7. Letno Latino Parenting Conference @ s Otroška Society of New Jersey
  2. Oktober
    19
    Pe

    1. Drugo letno Latino Inštitut simpozij @ NYU School of zakona, Lipton dvorana

Poglej koledar

Prevajalec

Kontakt