Јан Ли | Веб дизајнер

24 февруари 2012 - нема коментари . Напишано од во штабот .


Јан Ли е веб дизајнер на EPID сајт. Таа во моментов е на додипломски студии на Универзитетот Рутгерс, Њу Бранзвик, со информатичка технологија и информатика (ITI) големи и мали јапонски. Таа сака дизајн, креативност и технологија, како и се надева дека ќе направи идна работа во адаптери дизајн, UX дизајн, графички дизајн и веб дизајн, особено за непрофитни организации.

Нејзиниот веб-сајт се наоѓа тука .Контакт