Vanessa Метјуз | државјанство Рутгерс вонреден

2 Мај 2012 година - нема коментари . Напишано од во штабот .Vanessa Метјуз е горд Универзитетот Рутгерс стипса, нема стекнато и нејзиниот диплома за уметности во политички науки и шпански и нејзиниот мајстори на јавна политика како Скерлетна Најт. Таа е поранешен соработник Иглтон и е волонтер придонесувач на нејзината Програма за имиграција и демократија. А Њу Џерси мајчин, Ванеса е првата генерација Доминиканска-американски, а во моментов работи во јавните работи за технологија на компанијата во Kearny, Њу Џерси.

Е-пошта:

vnessmat@gmail.com

Контакт