Решавање на вработување со седиште во Имиграција во Америка мозаик

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во Надворешни врски .

Primer ACIP за вработување со седиште имиграција дава преглед на системот, како и детали за специфични имиграција теми, обезбедување на решенија за реформи што ќе помогне да се создаде работни места во САД, ја зајакне економијата и да се изгради конкурентна американската работна сила.

http://www.acip.com/primer/

Контакт