Рајан Старк Лилиентал | соработник

14 Февруари, 2012 - нема коментари . Напишано од во штабот .

Рајан Старк Лилиентал практики закон за имиграција во Принстон, Њу Џерси. Тој го доби својот БА во религијата од Универзитетот Тафтс и JD од Бруклин Правниот факултет, каде што тој бил член на Законот Бруклин Прегледајте. Г-дин Лилиентал во моментов претседава со имиграција и вработување Работната група за Алејата на Ајнштајн, и е на управните одбори на Њу Џерси на миграциската политика мрежа (NJIPN) и советодавен одбор на Латинска Америка Правна одбрана и Фондот за образование (LALDEF). Тој е член на Американската имиграција Адвокатите асоцијација (Аила), и служи како Законодавно за врски на Њу Џерси глава е. Покрај тоа, г-дин Лилиентал е на управните одбори на Американскиот еврејски комитет Централна Њу Џерси глава; и домаќини во интерес на јавноста, а во живо на радио програма на WIMG 1300AM. Г-дин Лилиентал е ко-претседател на Принстон иднина; член на Мешовитиот Консолидација / заеднички служби Комисијата за Принстон околија и населено место; член на Принстон околија Зони одбор на прилагодување; и поранешен советникот на Принстон околија.

Престојни настани

 1. Февруари
  7
  Tue

  1. 16:30 Изложба: Слики од губење и Меморија: Слики од Магда Luccioni
 2. Mar
  14
  Сре

  1. IRS непрофитни Работилница на тема: за мали и средни 501 (c) (3) на
Прикажи ги Календар »

Контакт