Роберт Вуд Џонсон Фондацијата

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во здравство .

Роберт Вуд Џонсон Фондацијата е да се подобри здравјето и здравствената заштита на сите Американци од сите раси, етнички и географски локации. Целта на RWJF е да им помогне на општеството да се трансформира на подобро.

Веб страна:

http://www.rwjf.org/~~V

Престојни настани

 1. Февруари
  7
  Tue

  1. 16:30 Изложба: Слики од губење и Меморија: Слики од Магда Luccioni
 2. Mar
  14
  Сре

  1. IRS непрофитни Работилница на тема: за мали и средни 501 (c) (3) на
Прикажи ги Календар »

Контакт