Randi Chmielewski | координатор за јавните програми и специјални проекти

20 Ноември 2012 - нема коментари . Напишано од во Некатегоризирано .


Chmielewski е координатор за јавните програми и специјални проекти во Иглтон Институтот за политика. Таа е alumna на Иглтон Додипломски вонреден програма и претходно работел како специјален советник на градоначалникот на Едисон населено место. Chmielewski држи диплома по политички науки од Универзитетот Рутгерс и МПА во јавниот и непрофитни менаџмент и политика од општа Вагнер училиштето.

Престојни настани

Нема престојни настани.

Прикажи ги Календар

Преведувач

Контакт