Пју шпанска Центар

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во Некатегоризирано .

На Пју шпанска Центар прави бази на податоци од секој од своите истражувања на располагање на истражувачите бесплатно. Центарот исто така собира податоци за латино популација и електоратот, а неговата демографски карактеристики и географската распределба. Карактеристики на родени во странство популација во САД се исто така фокусот на работата на центарот.
Веб-сајт водат: http://pewhispanic.org/data/

Пју шпанска Центар

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во Надворешни врски .

Пју шпанска центар обезбедува извештаи од истражувања кои се фокусираат специјално за трендовите во миграциските текови, карактеристики на родени во странство населението и ставови кон имиграциона политика прашања.

http://pewhispanic.org/topics/?TopicID=16

Преведувач

Најди ги ни на Фејсбук

Контакт