Ommead Iraninejad | истражувач

3 Ноември 2011 - нема коментари . Напишано од во Истражувачите .

Ommead Iraninejad

Ommead Iraninejad е втора година мајстори студент на Универзитетот Рутгерс Школата за менаџмент и работните односи. Интереси Ommead вклучуваат законот за работни односи, корпорации лидерство, перформанси мислењата, пречки во развојот на работното место, и организациско однесување. Ommead е сенаторот од Школата за менаџмент и работните односи.

Во моментов, Ommead е вработен во Националната работни односи одбор, како поле испитувачот. Тој работи за Генералниот совет, под надзор на Регионалниот директор на Регион 2. Покрај тоа, потенцијалните планови Ommead вклучуваат извршуваат докторски студии на Универзитетот Рутгерс.

Престојни настани

 1. Април
  23
  Mon

  1. 8:30 Имиграција Акционери конференција 2012
 2. Април
  30
  Mon

  1. Закон за имиграција курс за обука
Прикажи ги Календар »

Контакт