Националниот Порторико Коалицијата, Inc

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во граѓански права ресурси .

NPRC има за цел да ја зајакне систематски и подобрување на социјалните, политичките, и економската благосостојба на Порториканците низ Соединетите Американски Држави и во Порторико, со посебен фокус на најранливите.

Веб страна:

http://www.bateylink.org/~~V

Престојни настани

  1. Април
    30
    Mon

    1. Закон за имиграција курс за обука
Прикажи ги Календар »

Контакт