Националниот совет на Ла Раза

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во граѓански права ресурси .

NCLR е приватна, непрофитна, непартиска, ослободена од даноци организација основана во 1968 година да се намали сиромаштијата и дискриминацијата и подобрување на животот можности за шпанска Американците. NCLR е најголемиот изборна единица со седиште во националниот шпанска организација, служат сите шпанска националност групи во сите региони на земјата.

Веб страна:

http://www.nclr.org/~~V

Престојни настани

 1. Април
  23
  Mon

  1. 8:30 Имиграција Акционери конференција 2012
 2. Април
  30
  Mon

  1. Закон за имиграција курс за обука
Прикажи ги Календар »

Контакт