Националниот Латина здравствена мрежа

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во здравство .

Националниот Латина здравствена мрежа е непрофитна организација која се осврнува на критична загриженост за здравјето влијаат Latinas и нивните семејства. NLHN развива иновативни здравствени програми кои им помагаат на поттикне благосостојба и здраво однесување и ставови во латино заедници во земјата. Како и воспостави и промовира лидерство и заедницата за здравствена партнерства на национално ниво.

Веб страна:

http://www.nlhn.net

Престојни настани

 1. Април
  23
  Mon

  1. 8:30 Имиграција Акционери конференција 2012
 2. Април
  30
  Mon

  1. Закон за имиграција курс за обука
Прикажи ги Календар »

Контакт