Националната алијанса за шпанска здравство

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во здравство .

NAHH има за цел да го подобри здравјето на шпанска заедници и да работат со други за да обезбедат здравје за сите. Националната алијанса за шпанска здравство е пред се извор на нацијата на информации за шпанска здравјето и наука-базирани и заедницата управувано се залагаат за здравјето на луѓето.

Веб страна:

http://www.hispanichealth.org/~~V

Престојни настани

 1. Февруари
  7
  Tue

  1. 16:30 Изложба: Слики од губење и Меморија: Слики од Магда Luccioni
 2. Mar
  14
  Сре

  1. IRS непрофитни Работилница на тема: за мали и средни 501 (c) (3) на
Прикажи ги Календар »

Контакт