Мексиканците и Американците размислување, заедно

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во политичките ресурси .

Мет, Мексиканците и Американците размислување, заедно, е бинационална, непартиска и непрофитна организација. Со силно присуство во двете Мексико и Вашингтон, Мет е посветена на една визија на заеднички просперитет меѓу Мексиканците и Американците. Мет замислува, се создава и спроведува резултат управувано програми и иницијативи кои се менуваат живее секој ден.

Веб страна:

http://www.matt.org/english/~~V

Контакт