Мексиканската американскиот правен одбрана и Фондот за образование

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во правни ресурси .

MALDEF е водечки на нацијата латино правни граѓански права организација. Често се опишува како "правна фирма на латино заедница", MALDEF промовира општествена промена преку застапување, комуникации, заедницата образование, и судски постапки во областа на образованието, вработувањето, имигрант права, и политички пристап.

Веб страна:

http://www.maldef.org/index.html

Престојни настани

  1. Април
    30
    Mon

    1. Закон за имиграција курс за обука
Прикажи ги Календар »

Контакт