LatinoJustice Порторико Правна одбрана и Фондот за образование

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во граѓански права ресурси .

LatinoJustice PRLDEF шампиони правична општество. Користење на силата на законот заедно со застапување и образование, LatinoJustice PRLDEF штити можности за сите Латиноамериканците да се успее во училиште и на работа, да ја исполни своите соништа, одржување и нивните семејства и заедници.

Веб страна:

http://prldef.org/index.html

Престојни настани

 1. Февруари
  7
  Tue

  1. 16:30 Изложба: Слики од губење и Меморија: Слики од Магда Luccioni
 2. Mar
  14
  Сре

  1. IRS непрофитни Работилница на тема: за мали и средни 501 (c) (3) на
Прикажи ги Календар »

Преведувач

Фејсбук

Контакт