Латинска Америка студии асоцијација (LASA)

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во образование ресурси .

LASA е најголемиот професионална асоцијација во светот за поединци и институции вклучени во студијата на Латинска Америка. Со над 5.500 членови, триесет проценти од нив живеат надвор од Соединетите Држави, LASA е една асоцијација која носи заедно експерти за Латинска Америка од сите дисциплини и различни професионални напори, низ целиот свет.

Веб-сајт водат: http://lasa.international.pitt.edu/

Контакт