Весник на меѓународна миграција и интеграција

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во Надворешни врски .

Во весник на меѓународна миграција и интеграција (Џими) е мултидисциплинарна рецензирани научни списание што објавува оригинални научни трудови, политичките дискусии и книга коментарите кои ги подобри разбирањето на имиграција, населба и интеграција и кои придонесуваат за развојот на политиката.

http://www.springerlink.com/content/1874-6365

Престојни настани

 1. Февруари
  7
  Tue

  1. 16:30 Изложба: Слики од губење и Меморија: Слики од Магда Luccioni
 2. Mar
  14
  Сре

  1. IRS непрофитни Работилница на тема: за мали и средни 501 (c) (3) на
Прикажи ги Календар »

Преведувач

Фејсбук

Контакт