Јордан Вајли | практикант

16 ноември 2011 - нема коментари . Напишано од во штабот и пошироко .

Јордан Вајли е од јајце Харбор Township Њу Џерси, 22 години. Во моментов завршува ергени степен на Универзитетот Рутгерс Школата за менаџмент, и работните односи. По дипломирањето во декември, таа планира да се движи кон град-училиште и да ги извршуваат мајстори од 2013 година.

Контакт