ImmigrationWorks

7 Јануари 2012 година - нема коментари . Напишано од во работните односи .

ImmigrationWorks САД е национална организација унапредување на реформи за имиграцијата, која работи за сите Американци - работодавачите, работниците и граѓаните. Нејзините двојни цели: да ги едуцира јавноста за придобивките од имиграцијата и да се изгради мејнстрим грасрут изборна единица во корист на подобра закон - сопственици на бизниси и други од цела Америка сакаат да зборуваат и бараат да се измени.

Веб страна:

http://www.immigrationworksusa.org/~~V

Престојни настани

Нема претстојните настани.

Прикажи ги Календар

Контакт