HTTP/1.0 200 OK Accept-Ranges: none Content-Location: http://epid.rutgers.edu/hispanic-scholarship-fund-hsf/ Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Date: Sun, 06 May 2012 14:59:20 GMT Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT X-Frame-Options: ALLOWALL Set-Cookie: PREF=ID=0e8289fbd44b0a9b:TM=1336316360:LM=1336316361:S=DCgbN5JAVom7R8s8; expires=Tue, 06-May-2014 14:59:21 GMT; path=/; domain=translate.googleusercontent.com X-Content-Type-Options: nosniff Server: HTTP server (unknown) Cache-Control: private X-XSS-Protection: 1; mode=block Иглтон Програма за имиграција и демократија - шпанска фонд за стипендии, (HSF)

Шпанска фонд за стипендии, (HSF)

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во образование ресурси .

На шпанска фонд за стипендии (HSF) е најголемата шпанска стипендија-доделување организација во нација. HSF го препознава и наградува извонредна шпанска студенти во високото образование во текот на САД, Порторико и на Американските Девствени Острови. Овие студенти претставуваат секој регион на земјата, стотици институции за високо образование и секој сегмент на шпанска заедница. Основана во 1975 година, HSF додели повеќе од 53.000 стипендии во износ од 89 милиони евра.

Веб-сајт водат: http://www.hsf.net/

Контакт