Elisa Н Baeza | истражувач

3 Ноември 2011 - нема коментари . Напишано од во Истражувачите .

Elisa N. Baeza

Elisa Baeza се извршуваат Мајстор за јавна политика на Факултетот Bloustein за планирање и јавна политика во Рутгерс. Нејзините интереси се во развојот на заедницата, поточно во економскиот капитал, доделување на станови, и средства за развој меѓу урбаните ниско до умерена приход семејства. Таа е дипломиран соработник со Програмата за имиграциски Рутгерс инфраструктура на сајтот проект.

Пред Bloustein, Elisa работел како директен давател на услуги во прифатлива homeownership и развој на младите полиња каде што таа служи за ниско до умерена приход и мигрантско население во мисијата Окружниот и југоисточна сектор од Сан Франциско, Калифорнија.

Престојни настани

Нема претстојните настани.

Прикажи ги Календар

Контакт