Поддршка CR

Државјанство Рутгерс за прием на ресурси на предводник на државен универзитет во Њу Џерси за да се задоволат потребите на речиси 500.000 постојани жители кои ги прават своите домови овде.

Ние во моментов се бараат приватни лица, како и јавните и корпоративни партнери да се прошири овој напор.
За да дознаете повеќе за тоа како вие или вашата организација може да се приклучат на овој напор, ве молиме јавете се на Џенифер Bognar на 848-932-8262 или е-пошта: jfbognar@rutgers.edu .

Преведувач