Правни доставувачи

Ова е листа на некои непрофитни правни услуги провајдери и приватни адвокати кои обезбедуваат натурализација услуги во Њу Џерси. Оваа листа е врз основа на информации обезбедени од страна на Њу Џерси глава на американската имиграција Адвокатите асоцијација. Универзитетот Рутгерс е обезбедување на оваа листа за практичноста на учесниците во овој Државјанство Рутгерс настан. Универзитетот Рутгерс не гарантира ниту пак тврдат дека имаат лично познавање на можностите на оние кои се наведени.

Превземи во PDF


Национално ниво

Американската имиграција Адвокатите асоцијација
Имиграција адвокат пребарување достапни на www.ailalawyer.com

Њуарк Површина

Американски Пријатели служба комитет
Имигрант права Програма
89 пазар улиците, 6 кат
Њуарк, Њу Џерси 07.102
Тел. (973) 643-1924
Факс. (973) 643-8924

Католичката Добротворните организации од Њуарк
976 Broad Street
Њуарк, Њу Џерси 07.102
Тел. (973) 733-3516
Факс. (973) 733-9631
Ве молиме јавете се пред да дознаат повеќе за такси и прошетка во консултација периоди.
Членови на персоналот зборуваат шпански, француски и креолски.
Имаат искуство во анализа на имиграцијата последици на кривични пресуди

Њу Бранзвик Површина

Правни услуги на Њу Џерси
100 Metroplex Возете со Plainfield Авенија
Едисон, Њу Џерси 08.818
Канцеларија: (888) 576-5529 (бесплатниот), (732) 572-9100
Факс: (732) 572-0066

Еврејско семејство стручно Услуги
32 Форд авенија во Њујорк, 2-ри кат
Милтаун, Њу Џерси 08.850
Телефон: 732-777-1940
Факс: 732-777-1889

Камден Површина

На Камден Центарот за право и социјална правда
Имиграција Услуги Канцеларија
126 NORTH BROADWAY, Кат 2
CAMDEN, NJ 08.103
Тел. (856) 583-2950
Факс. (856) 583-2955

Атлантик Сити канцеларија
9 Северна Грузија авенија
Атлантик Сити, Њу Џерси 08.401
Тел. (609) 348-2111
Факс. (609) 348-4128
Прошетка in-в четврток само.

Преведувач

Контакт