Претстојните CR Дискови

Пролет 2012

Датуми:

Сабота 14 Април, 2012 година
11:00-02:00
Рутгерс на Правниот факултет - Њуарк
123 Вашингтон Стрит
Њуарк, Њу Џерси 07.102
Недела 29 Април, 2012
12:00-15:00
Рутгерс Студентски Центар
126 колеџ авенија
Нов Брунсвик, Њу Џерси 08.901

Регистрирај се онлајн:

Њуарк:
http://conta.cc/cr-newark

Њу Бранзвик:
http://conta.cc/cr-nb

Или јавете се на:

(732) 932-9384, лок. 330Државјанство Рутгерс: Џерси Корени, глобален дофат:


Англиски:

Free Citizenship Application Assistance

Шпански:

Кинески:

Корејски:


ВИ БЛАГОДАРАМ, волонтери!

Контакт