Поддршка CR

Државјанство Рутгерс за прием на ресурси на предводник на Њу Џерси јавен универзитет за да се задоволат потребите на речиси 500.000 правни постојани жители, кои прават нивните домови овде.

Ние сме во моментов бараат приватни лица, како и јавноста и корпоративни партнери да се прошири овој напор.
За да дознаете повеќе за тоа како вие или вашата организација може да се придружи овој напор, ве молиме јавете Џенифер Богнар на 732-932-9384 лок. 268 или е-маил: jfbognar@rutgers.edu .

Преведувач

Најди ги ни на Фејсбук

Контакт