Практиканти

Додипломски и постдипломски студенти можат да се обратат EPID за информации во врска практиканти. Испрати продолжи и мотивационо писмо, вклучувајќи област (и) на интерес, да amann@rutgers.edu

Престојни настани

 1. Февруари
  7
  Tue

  1. 16:30 Изложба: Слики од губење и Меморија: Слики од Магда Luccioni
 2. Февруари
  15
  Сре

  1. 16:30 Нео - Африка - Американците
 3. Февруари
  16
  Чет

  1. 02:15 Херманос En El Camino (Браќа по патот) - права мигранти во Мексико

Преведувач

Најди ги ни на Фејсбук

Контакт