Стипендии

На разни места во годината, на ограничен број на стипендии EPID можат да бидат достапни. Ако се заинтересирани, испрати продолжи и мотивационо писмо да amann@rutgers.edu

Престојни настани

 1. Февруари
  7
  Tue

  1. 16:30 Изложба: Слики од губење и Меморија: Слики од Магда Luccioni
 2. Февруари
  25
  Седеше

  1. 1:00 PM Двојазичните Правна клиника
Прикажи ги Календар »

Преведувач

Фејсбук

Контакт