Поддршка EPID

Програма за имиграција и демократија е единица на Иглтон институт за политика на Рутгерс, Државниот универзитет на Њу Џерси. Подароци за EPID се одбиваат од данокот, до целосен обем дозволено со закон.

Rutgers University

Кликнете ТУКА за да донираат со кредитна картичка СЕГА

Ве молиме направете проверка треба да се плати "Рутгерс Универзитетот Фондацијата / имиграција" и испратете ја на:

Џенифер Bognar, директор за развој
EPID, Универзитетот Рутгерс
191 Ryders Лејн
Њу Брунсвик, Њу Џерси 08901-8557

За повеќе информации за други начини можете да допринесете, ве молиме јавете Џенифер Bognar, директор на развој, во (848) 932-8262 или е-пошта на Џенифер Bognar .

Ви благодариме на нашите поддржувачи:


United Way Premier EPID Funder

Преведувач