Контакт со нас

Адреса на живеење:

Иглтон Програма за имиграција и демократија
Иглтон институт за политика
Рутгерс, Државниот универзитет на Њу Џерси
191 Ryders Лејн
Њу Брунсвик, Њу Џерси 08901-8557

Телефон: (848) 932-8455
Факс: (732) 932-6778
Е-пошта: Ренди Chmielewski


Погледни поголема мапа


Подолу се точни насоки за Иглтон од различни точки.

+ Од САД ROUTE 1 движел на југ

Кратко време по преминувањето на реката Raritan, ќе одат под еден надвозник и да го положат Sears. Пред следниот надвозник, го направи првиот излез означени Ryders Лејн, во насока на Њу Брунсвик. Ќе одат преку еден семафор, следниве Ryders Лејн како што тоа го прави остар крива на лево; по кусо време, ќе видите знак за Иглтон Институтот / Дрво тревникот. Свртете лево во патеката на знакот. Свртете десно на предниот дел на зградата, голем бел замок, за паркирање.
- Од нас ROUTE 1 движел на југ
+ Од САД ROUTE 1 движел на југ

+ Од САД ROUTE 1 движел кон север

Кратко време надвор од излезите за прелети 130 и за колеџ Фарм патот, да ги преземе втората Ryders Лејн излез, која е обележана Њу Брунсвик. Оди преку семафори, следниве Ryders Лејн како што тоа го прави остар крива на лево; по кусо време, ќе видите знак за Иглтон Институтот / Дрво тревникот. Свртете лево во патеката на знакот.
- Од нас ROUTE 1 движел кон север
+ Од САД ROUTE 1 движел кон север

+ Од Њу Џерси автопат

Земете излез 9 и ќе остане веднаш по патарините да добие излез Пат 18 движел кон север. Останете во центарот лента на патот 18 да избегнат да бидат принудени кон Пат 1 Н. По светлина на Павле бул, кога патот се дели, да остане на правото за локалните излегува. Откако во локалната ленти, да ги преземе првиот излез на левата означени со "172 -. Кук / Даглас" Свртете лево на зелената стрелка светлина врз George Street. Останете во левата лента. По следниот светлина, следете патот пред себе и да си одат на половина пат околу мал круг излез Ryders Лејн. Знакот и патеката за Иглтон Институтот ќе бидат директно напред на кривата на патот. Дрво тревник, голем бел замок, ќе биде до патеката на десната страна. Паркинг е на располагање во предниот дел на зградата.
- ОД Њу Џерси автопат
+ Од Њу Џерси автопат

+ Од градината ДРЖАВАТА PARKWAY (точки север)

Земете исходот за прелети 1 југ и да ги следат упатствата од погоре Пат 1, или да преземе излезот за Њу Џерси автопат и да ги следат упатствата погоре од автопат.
- Од градината ДРЖАВАТА PARKWAY (точки север)
+ Од градината ДРЖАВАТА PARKWAY (точки север)

+ Од градината ДРЖАВАТА PARKWAY (кои доаѓаат од брегот и поени југ)

Земете Parkway ту егзит 105 за прелети 18 Северна (кон Њу Бранзвик). Следете Пат 18 минатото на автопат. Пат 1 излез кон југ (кон Трентон). Ќе помине Sears и два ресторана. Пред следниот надвозник, го направи првиот Ryders Лејн излез (кон Њу Бранзвик). Ќе одат преку еден семафор, следниве Ryders Лејн како што тоа го прави остар крива на лево; по кусо време, ќе видите знак за Иглтон Институтот / Дрво тревникот. Свртете лево во патеката на знакот. Свртете десно на предниот дел на зградата, голем бел замок, за паркирање.
- Од градината ДРЖАВАТА PARKWAY (кои доаѓаат од брегот и поени југ)
+ Од градината ДРЖАВАТА PARKWAY (кои доаѓаат од брегот и поени југ)

+ Од ROUTE 287

Земете исходот за Истон авенија / Њу Брунсвик. Следете Истон авенија, додека таа завршува на Њу Бранзвик железничка станица; сврти лево на семафори има врз Албани Стрит. Go 1 блок на семафори на Џорџ улица; се претвори во право таму. Следете George Street во кампусот Даглас колеџ; набргу по светлина Никол авенија во Њујорк, како George Street почнува да крива лево на мал кружен, носат право врз Ryders Лејн. На патеката за Иглтон институт за политика ќе биде директно пред вас. Свртете десно на предниот дел на зградата, голем бел замок, за паркирање.
- ОД ROUTE 287
+ Од ROUTE 287

+ Со воз

Њу Џерси транзит возови трчање помеѓу Трентон и Пен станица / Њујорк гости во Њу Брунсвик станицата барем час, со почести услуга за време на сообраќаен метеж. Amtrak североисточниот Коридорот возови (патуваат меѓу Вашингтон и Бостон), генерално, не престануваат во Њу Брунсвик, но може да се пренесе во Трентон (кои доаѓаат од југ) или во Њујорк (кои доаѓаат од север) во Њу Џерси транзит локални, или да се Amtrak да Metropark (Iselin, Њу Џерси). Кабини се општо достапни, како на Њу Бранзвик и Metropark станици. (За распоредот, јавете се на Њу Џерси транзит во (800) 772-2222 (од Њу Џерси) или (973) 762-5100 (од надвор од државата).
- Со воз
+ Со воз

Преведувач