Сон Законот Експерт Olivas говори на Рутгерс [ВИДЕО]

17 ноември 2011 година - нема коментари . Напишано од во Пристап високото образование .

На 10 март во 03:00, професорот Мајкл А Olivas, на Универзитетот на Хјустон Правниот факултет, зборуваше за имиграција и пристап до високото образование, во говор насловен како:

Сонував дека (акт): имиграција, високото образование, и се надевам

Престојни настани

 1. Февруари
  7
  Tue

  1. 16:30 Изложба: Слики од губење и Меморија: Слики од Магда Luccioni
 2. Mar
  14
  Сре

  1. IRS непрофитни Работилница на тема: за мали и средни 501 (c) (3) на
Прикажи ги Календар »

Контакт