Д-р Ulla Берг | факултет Огранок

9 Септември 2011 - нема коментари . Напишано од во штабот .

Dr. Ulla Berg

Д-р Ulla Берг е антрополог кој има спроведено квалитативно истражување на Перу имигранти во Патерсон, со посебен акцент на одржување на транснационални врски што поврзуваат, преку роден град здруженија и други посредување организации. Д-р Берг веќе им помогнаа форма контурите на проектот.

Контакт