Д-р Мара Сидни | факултет Огранок

3 Ноември 2011 - нема коментари . Напишано од во штабот .

Mara Sidney

Д-р Мара Сидни е искусен политички научник кој носи години на истражување искуство во Њу Џерси, особено во Њуарк, каде што учи. RIIM ќе имаат корист од неа контакти на ниво на базата како и нејзината увид во политички контекст во кој имигрант организации работат.

Престојни настани

 1. Април
  23
  Mon

  1. 8:30 Имиграција Акционери конференција 2012
 2. Април
  30
  Mon

  1. Закон за имиграција курс за обука
Прикажи ги Календар »

Контакт